Freevia Yoga & samtal
STARTSIDA   |    YOGA     |     SAMTAL      |    SORGBEARBETNING      |     OM MIG      |    AKTUELLT     |     KONTAKT
 

Samtalsterapi

Samtalsterapi erbjuder hopp och läkning till dig som bär på stress, oro eller en känsla av tomhet, relationer som inte fungerar som du önskar. En tid för dig att samtala om känslor och tankar som du vill komma till klarhet och ro med. Hitta kraften till nödvändiga beslut i ditt liv. Tillsammans utforskar vi nuläget och vad som fört dig dit du är idag

Det kan vara skuggor från det förflutna eller oro inför framtiden som upptar tiden och stjäl vår energi. Knutar behöver lösas upp, sår läkas, längtan införlivas och behov tas på allvar. Det kan kännas som vi sitter fast och inte vet hur vi ska komma vidare, eller har en längtan efter "något mer" i livet. Vi "har allt" men känner oss ändå tomma inuti. Att gå i samtalsterapi kan vara början till en förändring och ett sätt att finna din väg framåt.

Som terapeut blir jag ditt bollplank och ditt stöd. Tillsammans kan vi upptäcka dina inre slumrande resurser så att du kan leva det liv du önskar. På vägen kommer vi att möta de personlighetsdrag och strategier som du utvecklat för att leva just ditt liv. Du kanske vill förändra några av dessa, lägga till några nya och utveckla dina talanger. Troligtvis möter vi dina rädslor och känslor som ilska och sorg eller levande konflikter med din omgivning. Processen ger insikter och förståelse för varför man reagerar som man gör. Den ger även de verktyg som behövs för att vara mindre beroende av vad andra tycker och tänker, och mer benägen att göra dina egna personliga val.

- Ditt första besök


 


 

"Ändra dina tankar och din attityd så ändrar du din värld..."


 

Freevia Yoga & Samtal, Skolvägen 33 1 tr, Kungsängen
Tel 070-7672104 , E-mail: susanne.horder@freevia.se

Besök Freevia på Facebook