Freevia Yoga & samtal
STARTSIDA   |    YOGA     |     SAMTAL      |    SORGBEARBETNING      |     OM MIG      |    AKTUELLT     |     KONTAKT
 

Sorgbearbetning

Sorgbearbetning, enligt "Programmet för sorgbearbetning TM", är ett väl beprövat handlingsprogram för dig som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. Under sorgen ligger glädjen och väntar.

Saknar du livsglädje, tänker du ofta på det som har varit och låter det hindra dig från att leva fullt ut nu?

Sorg och Relationsbearbetning är ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra fö rluster. Det kan också handla om att livet inte blev som du hade väntat dig.

Att bearbeta din sorg betyder inte att du ska glömma, utan lära dig att förhålla dig till sorgen på ett annat sätt så att du kan leva med minnet utan att känna skuld, ilska eller smärta. Att förlåta och fö rsonas handlar om att "ge upp hoppet om en annorlunda eller bättre gårdag". Att inte skada dig själv ytterligare genom det som redan skett utan att förlö sa och läka den smärta som drö jt sig kvar efter olika händelser.

Jag erbjuder handledning i sorgbearbetning i grupp under 8 veckor. Kostnad 3600:- Boken Sorgbearbetning och övrigt material ingår. Vill du inte gå i grupp kan du gå individuellt under 8 veckor. Kostnad 5200:- / Löpande kursstarter.

Är ni ett företag eller förening som vill göra denna kurs i egna lokaler - ring gärna.


- Vad är sorg?           - Lösningen          - Om programmet

Freevia Yoga & Samtal, Skolvägen 33 1 tr, Kungsängen
Tel 070-7672104 , E-mail: susanne.horder@freevia.se

Besök Freevia på Facebook