Freevia Yoga & samtal
STARTSIDA   |    YOGA     |     SAMTAL      |    SORGBEARBETNING      |     OM MIG      |    AKTUELLT     |     KONTAKT
 

Yoga

I sin ursprungliga form är yoga en andlig disciplin vars syfte är att skapa fullständig balans och medvetenhet i människan, visa henne Verkligheten så som den är - samtidigt som den naturligtvis också fungerar som en mätbart mycket avancerad och djupverkande form av rehabiliterande terapi, både fysiskt, mentalt och emotionellt.

Traditionell yoga är holistisk i sitt synsätt och ser till hela människan, hela livssituationen och inkluderar även känslor, drömmar, kost, relationer, motion mm där de problem, sjukdomar och krämpor vi får genom livet ses som stopp och blockeringar i underliggande energiflöden. När vi genom regelbundet utövande av yoga och meditation utför åtgärder och justeringar på denna energimässiga grundnivå minskar och/eller försvinner de symptom vi upplevde som sjukdom.

Ordet Yoga sägs betyda just Balans. Det kommer från Sanskrit. Dess rot är ordet Yuj och betyder ordagrant Ok eller Förening. Yoga syftar bokstavligen till "att anstränga sig för att åstadkomma balans och förening mellan kropp och sinne, kropp och själ". Yoga är ett system för fysisk, mental och andlig träning som förespråkar personligt utövande som leder till andlig insikt. Yoga är helt enkelt ett verktyg som ger dig möjlighet att utforska din egen mänskliga natur

Yogaträning för dig i kontakt med din sanna kraft och glädje! .


- Livsyoga     - Medicinsk yoga    - Yoga på företag
 


 


Freevia Yoga & Samtal, Skolvägen 33 1 tr, Kungsängen
Tel 070-7672104 , E-mail: susanne.horder@freevia.se

Besök Freevia på Facebook